Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.24, 17:20

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Листопад » 26 » Зустріч з інспектором ювенальної превенції
18:02
Зустріч з інспектором ювенальної превенції

       Краще попередити, ніж долати наслідки...

Сьогодні, як ніколи, активно зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

    З метою попередження протиправних дій з боку учнівської молоді та застереження їх від небезпеки, а також в рамках Всеукраїнського тижня права 25 листопада 2020 року у Славутській гімназії №7 відбулися зустрічі здобувачів освіти 8 та 9 класу зі старшим інспектором ювенальної превенції Славутського ВП Сопронюком Р.О. 

     Учні гімназії уважно слухали розповідь правоохоронця про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві. Працівник поліції дав змістовні відповіді на запитання, які виникали в учнів під час бесіди. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди інспектор нагадав дітям і основні правила безпечної поведінки, розповів про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути.

    Організація бесід і зустрічей учнів  з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи в гімназії. Вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпеку негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати їх у майбутньому. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформацію та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

 

Переглядів: 242 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024