Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.24, 18:19

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2023 » Травень » 22 » VІІ Глобальний тиждень дорожнього руху
18:26
VІІ Глобальний тиждень дорожнього руху

У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 з 15 по 21 травня у світі проходив VIІ Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. 

Україна традиційно долучилася до світової ініціативи. VIІ Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху був присвячений переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів та користувачів вело- та електротранспортом.

У різноманітних заходах Глобального тижня активну участь взяли здобувачі освіти 5-6 класів Славутської гімназії №7  адже розпочалася насичена пора весни-літа, коли діти найбільше свого часу проводять на вулиці. Щоб навчитися і запам’ятати, як уникнути неприємностей та небезпек, які підстерігають під час прогулянки, по дорозі до школи, в лісі, біля водойм, а також вдома, гуртківці протягом тижня долучались до різноманітних заходів, пов’язаних з безпекою дорожнього руху, запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги до правил поведінки на дорогах. 

Всі отримали масу позитивних емоцій та вражень.

Переглядів: 115 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024