Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.24, 00:07

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2023 » Листопад » 20 » Тиждень БДР та Тиждень знань з основ БЖД
14:39
Тиждень БДР та Тиждень знань з основ БЖД

«Про безпеку пам’ятай, цінуй життя, в біду не потрапляй!» Саме під таким гаслом та з метою формування в учасників освітнього процесу свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, опанування ними життєвих навичок безпечної поведінки в повсякденному житті та в разі виникнення надзвичайних ситуацій у Славутській гімназії №7 у період із 13 по 19 листопада 2023 р. відбувся другий етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху та Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності.

Впродовж 13-19 листопада в гімназії організовано та проведено ряд заходів, спрямованих на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, зокрема проведено цикл заходів із практичних навичок поведінки в разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів тощо. 17 листопада 2023 року проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому». Класними керівниками 1-9-х класів протягом тижня були проведені бесіди та тематичні заходи з учнями та їх батьками, при проведенні яких акцентувалася увага на питаннях щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей у процесі дорожнього руху, поліпшення засвоєння дітьми норм безпечної поведінки тощо.

Для здобувачів освіти 1 та 4 класу були проведені цікаві навчальні квести та пізнавальні ігри. На годину спілкування у 3 класі «Безпечна дорога додому» були запрошені працівники сектору реагування патрульної поліції ВнП 1 Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області капітан поліції Андрій Придачук та ст. сержант поліції Володимир Римарчук. Під гаслом «Будь помітним на дорозі» учні 5 та 8 класу виготовили власноруч оригінальні флікери (світловідбивачі). Шестикласники розфарбували мегарозмальовку до тижня безпеки дорожнього руху, а здобувачі освіти 9 класу відпрацювали практичні дії з дотримання ПДР та створили «квітку безпеки». Семикласники започаткували проєкт «Будь помітним!» або «Як засвітитись у темряві» та розробили власний дизайн флікерів.

Впевнені, що такі заходи дуже потрібні в наш час, оскільки отримані знання допоможуть дітям надовго зберегти своє життя і здоров’я, а також не розгубитися та правильно діяти під час надзвичайних ситуацій.

Переглядів: 74 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024