Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.24, 23:12

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Лютий » 18 » Тиждень англійської мови
19:16
Тиждень англійської мови

 У ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 вже стало традицією проводити Тиждень англійської мови до Дня Святого Валентина. Святкування цього чудового свята бере своє коріння з англомовних країн, тому не дивно, що саме з 11.02 по 15.02 2019 р. учителями англійської мови Кучерук І.В. та Павельчук Н.О. було проведено багато різноманітних конкурсів та змагань з англійської мови.
Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

 Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Протягом тижня учні 5-9 класів взяли участь у конкурсі стіннівок, а молодші школярі створили виставку малюнків, присвячених Дню Святого Валентина.
У вівторок було проведено змагання серед учнів 9 класу «Brain-ring: What? Where? When?» Мета заходу - виховувати та підтримувати у школярів мотивацію до оволодіння іноземною мовою; розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається; формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію школярів, вчити учнів співпрацювати один з одним.
У середу між собою змагалися учні та дівчата 8 класуWho Knows English Best?”: команди «Kings» і “Queens». З невеликою різницею у балах перемогу отримали хлопці. Головною метою проведення такого позакласного заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в середній школі, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, розвивати вміння працювати в групах та виховувати повагу один до одного.

У четвер був проведений конкурс серед учнів 1-9 класів „The Best St. Valentines Box, всі учні закладу взяли активну участь в цьому конкурсі і , звичайно, не обійшлося без «Валентинок», які учні кидали у скриньки один одному.

У пятницю було проведено інтелектуально-пошукову гру «Quest» для учнів 6 класу. Учні були поділені на команди. Завдання охоплювали увесь вивчений матеріал і діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання у різних кабінетах школи. Метою цього заходу було формування в учнів позитивного ставлення до англійської та виховання в учнів почуття відповідальності. Дві команди набрали однакову кількість балів і перемогла дружба.
Всі учасники змагань були нагороджені грамотами та подяками за перемогу і активну участь у заходах.

Швидко сплинув час, тиждень завершився, а спогади і гарний настрій від захопливих квестів, змагань та конкурсів лишаються. Чекатимемо наступного року!

Вчителі англійської мови

І.В. Кучерук, Н.О. Павельчук

Переглядів: 420 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024