Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.24, 09:57

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2011 » Грудень » 26 » РІК 2012
19:49
РІК 2012

Рік 2012-й, згідно китайської традиції - рік чорного (водяного) Дракона. Ця тварина в Китаї є священним, більше того, Дракон - володар величезної сили, розуму, а так же емоцій, часто неприборканих і спопеляючих. Китайці намагаються бути обережними з цим міфічним помічником, кажучи, що добре мати поруч мозок Дракона і користуватися його підтримкою і захистом, але це і постійний ризик, тому що голова - це ще й пащу, а у Дракона вона вогнедишна і нещадна.

Однак, з іншого боку, Дракона ні в якому разі не можна звинуватити в дріб'язковості, мстивості, брехню. Навпаки, він має почуття власної гідності, яке в поєднанні з усвідомленою силою дає нам в більшості випадків покровителя благородного, прямодушного, щирого, мудрого. Стихія води, що супроводжує Дракона в 2012 році, робить його м'якшим, податливішим, чутливішим  але й мінлив.
Як зустрічати рік Дракона

Дракон - той, хто любить веселитися по справжньому! Музика повинна бути ритмічною і запалюючою. Сучасні напрямки, авангард, рок, все це чудово підходить для зустрічі Нового 2012 року. Не сидіть на місці, Дракон - любить рух. В крайньому випадку, просто зробіть зарядку під бадьору музику.

 При виборі місця зустрічі, пам'ятайте, що Дракон любить відкриті простори, тому не обмежуйте себе у подорожах, ну або просто прогулянкою по улюбленому місту.

 Дракон любить все нове і свіже, так що готуйтеся до свята заздалегідь. Придумуйте нові жарти та конкурси, запрошуйте артистів з новими програмами. Радійте "на повну катушку"!

У чому зустрічати рік Дракона?

З приводу кольорів одягу в цей рік є кілька думок у астрологів. Багато хто вважає, що обов'язково повинен бути присутнім чорний колір, інші кажуть, що до чорного обов'язково повинен бути доданий жовтий або золотий колір. Але загальне для всіх рекомендацій - треба блищати. Дракон любить усе яскраве і соковите. І крім того, Дракон обожнює коштовності, так що використовуйте їх по максимуму (але не забувайте, що в усьому має бути міра). Зачіску можна прикрасити лаком з блискітками, Дракону це дуже подобається.

Як нарядити будинок до року Дракона?

2012 рік - рік води, тому для прикраси використовуйте морську тематику (наприклад, черепашки, морські зірки). Не забудьте про фігурку Дракона, вона буде символізувати прийдешній  рік. Краще, щоб фігурка була зроблена з дерева, кераміки або кришталю.

Загальний гороскоп

Новий 2012 рік - рік Дракона. Нелегкий рік. Але й важливий і успішний рік! Рік боїв і перемог. Ідіть сміливо вперед! Якщо Ви щось відкладали "на потім", то саме зараз той час, коли треба все вирішити й зробити. Тягнути більше не варто. Рік Дракона -  для здійснення важливих планів.

КРИСА - рік Дракона - дуже вдалий для неї. Вона може бути в цей рік спокійна

БИК - Не треба забувати, що зупинятися не можна! Хоча зовні все благополучно, це можна все втратити. Рятує тільки рух вперед!

ТИГР - Нелегкий рік для тигра, головне знайти правильну точку опори і тоді все буде добре.

КІТ - Внутрішній спокій і заклопотаність особистими справами врятує кота від зовнішніх хвилювань.

ДРАКОН - Тріумф! Кращий рік! Рік перемог!

ЗМІЯ - Те, що завжди утримуємо змію від непотрібного занепокоєння - її мудрість. Це допоможе і цього разу.

КІНЬ - Хороший рік для коня. Є можливість показати себе у всій красі.

КОЗА - Знайде багато цікавого в різних областях і зможе з'єднати в правильну комбінацію знайдене. Вдалий рік.

МАВПА - Чи отримає задоволення від року. Куди Дракону без мавпи?

ПІВЕНЬ - Все, що здається звичайним в інші роки, цього року буде значущим. Хороший рік для укладення шлюбного союзу!

СОБАКА - Труднощі року будуть лякати собаку. Іноді не варто йти на пролом, а краще вибрати свій шлях.

СВИНЯ - Цей рік дуже ошатний для неї. Спокій і тиша тягне свиню. Але даний рік дасть багато їжі Свині.

Що подарувати на рік дракона

2012 за східним (китайським) календарем - рік Чорного водяного Дракона. І при виборі подарунка на Новий рік це теж варто врахувати. Згідно східним переказами, якщо подарувати подарунок, на якому зображений Дракон, то щастя і удача прийде в дім, і він протягом року буде охороняти будинок від всіляких напастей і лих.

 Найбільш популярні подарунки в рік Дракона - це, звичайно, найрізноманітніші сувеніри та талісмани із зображеннями драконів, картини, панно, статуетки, фігурки, футболки, ручки, веселі іграшки, магнітики, брелоки з найрізноманітніших матеріалів. Серед численних китайських символів дракон є найголовнішим носієм удачі і щастя. Найбільш шанованими є небесні дракони, що приносять величезну удачу та успіх голові сім'ї.

  Щоб використовувати енергію дракона на благо будинку (і, в першу чергу, на благо глави сім'ї) або офісу, підійдуть картини, панно і статуетки драконів, якщо ж є бажання постійно «підживлюватися» силою Дракона, краще вибрати те, що можна носити при собі - гаманці з зображеннями драконів, браслет з бусиною Дзи, брелки, підвіски, прикраси.

 Дракон несе в собі яскраво виражені енергії ділового успіху, прагнення до досягнення мети, боротьби і перемоги, хоробрості, мудрості і далекоглядності. Ці якості, втілені в Дракона, роблять зображення драконів ідеальними бізнес-подарунками. Дракон буде доречний в кабінеті бізнесмена і державного чиновника, керівника великої корпорації і невеликої приватної фірми.

 В якості подарунка жінці в 2012 році підійде золотий кулон у вигляді дракончика, а чоловікові можна подарувати на рік Чорного Дракона статуетку дракона, або портмоне, де логотипом виступає дракон.

Діти будуть раді отримати на Новий рік іграшкового Дракончика. А можна завести вдома і живого родича драконів - домашню ящірку і поселити її в тераріум. Але тільки заводьте ящірку тоді, коли ви повністю впевнені в тому, що домашні радо зустрінуть нового улюбленця і не будуть йому опиратися.
Переглядів: 583 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024