Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.24, 14:16

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Грудень » 30 » Новий рік прийшов на Україну
18:58
Новий рік прийшов на Україну

Новорічний ранок – це святкова, чудова, очікувана подія в житті кожної дитини. І це вже стало хорошою, доброю традицією проводити його в нашій школі.
   Саме тому  28 та 29 грудня відбулися  святкові ранки, на які так чекали усі.  В повітрі літав радісний новорічний настрій, а дітки чекали новорічних казкових героїв. 

   Першими розпочали свій виступ учні початкової школи. Діти мали можливість грати улюблені ролі, перевтілитися в казкових героїв, водити хороводи кругом ялинки, співати та танцювати. Після усіх виступів до дітлахів  завітав чи ненайголовніший гість, якого вони чекали протягом цілого року - Дід Мороз. Він подарував їм солодкі подарунки.

Святковий концерт набрав шалених обертів під час виступу учнів  5- 7 класів.  Новорічна казка, а точніше мікс казок  дуже сподобався, як учням, так і всім присутнім гостям свята. Казкові герої, яких зіграли діти, були неперевершені. 

  Новорічний настрій вирував у закладі протягом цих двох  днів. О 16  годині розпочався бал-маскарад для учнів 8-11 класів привітанням Діда Мороза та Снігурки. 

 

Переглядів: 381 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024