Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.24, 13:27

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Грудень » 24 » Підсумки Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Збережемо спадщину – збережемо Україну»
17:37
Підсумки Всеукраїнського конкурсу творчих робіт «Збережемо спадщину – збережемо Україну»

 Закінчився Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Збережемо  спадщину – збережемо Україну», який в цьому році Українське товариство охорони пам’яток історії та культури провело його разом із Українським державним інститутом культурної спадщини Міністерства культури України, за підтримки Міністерства освіти і науки України та за участі  Інституту модернізації змісту освіти.

Захід спрямований до залучення дітей та підлітків до усвідомлення значення культурної спадщини в еволюційному розвитку держави і кожної людини, до участі їх  у виявленні в регіонах, де вони проживають, забутих або маловідомих пам’яток історії та культури, заохотити їх до вивчення історії, походження, до охорони та популяризації пам’яток; з метою виховання у молоді історичної пам’яті, формування почуття патріотизму, глибокої поваги до історико-культурних надбань українського та інших народів, що проживають на території України. 

Результати своїх пошуків та творчого натхнення на розгляд журі представили молоді дослідники з чотирнадцяти областей України і міста Києва. 118 учнів представили  свої роботи, з них і учениця 8 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №7 Карпюк Діана (кер. Потаковська І.М.), яка представила на конкурс роботу «Свято-Дмитрівська церква» (с. Старий Кривин), номінація: "художня вишивка, яка відображає пам'ятку".

Підсумки Конкурсу були проведені 19 грудня 2019р. Результати Конкурсу за посиланням 

Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Збережемо  спадщину – збережемо Україну»

 

Переглядів: 415 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024