Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.24, 06:32

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Жовтень » 29 » Перше знайомство зі школою
18:54
Перше знайомство зі школою

У рамках забезпечення наступності між закладом дошкільної освіти та школою вихованці старшої групи дошкільного навчального закладу ДНЗ «Росинка» 24 жовтня відвідали ЗОШ І-ІІІ ступенів №7, де їх гостинно зустріли директор Палій Олександр Євгенійович, заступник директора з навчально-виховної роботи Коробчук Світлана Сергіївна, вчитель початкових класів Калушевич Інна Олександрівна.

Школа – це дуже відповідальний етап у житті маленької людини, як політ у космос. Саме знайомство дошкільнят зі школою допомагає їм успішно почати навчання і зробити більш впевненим і безболісним перехід в «нове життя».

Разом із завідувачем дитячого садочка Ткачук Наталією Василівною та вихователями дітки з цікавістю розглядали яскраво розфарбований коридор, який привів їх до класної кімнати 4 класу. Діти з захопленням сіли за парти і почалося заняття «Космічна подорож», яке провела Інна Олександрівна. На ракеті, яку самі склали з геометричних фігур, малеча подорожувала до планет, на яких відповідали на питання, грали в ігри, танцювали, а в кінці отримали сюрпризи.

Під час екскурсії, яку провели учні Красноголовець Діана та Шевчук Артем, діти побували у шкільній бібліотеці. З цікавою інформацією до дітей звернулася бібліотекар школи Рафаєнкова З.А. , розповівши про дитячі книжки. Завітали до музею «Української вишивки», в якому учениця Мулик Ангеліна розповіла про створення та експонати музею.

На коридорі діток вже чекала Іннеса Володимирівна. Всі дружно провели веселу перерву, танцюючи під руханку на англійській мові. В кінці екскурсії всі долучилися до флешмобу в актовій залі, який підготувала Олена Ярославівна.

Змістовною та цікавою була екскурсія. Основною «цікавинкою» для малят було те, що вони прийшли до школи під час навчально-виховного процесу і могли на власні очі спостерігати за учнями, які навчалися і по дзвонику вибігали на перерви.

Зустріч пройшла на високому рівні позитиву і співдружності. Всі отримали надзвичайне задоволення та піднесений настрій на цілий день! А на запитання, чи хочуть діти до школи, всі без вагань відповіли „Так!”

Сподіваємося, що більшість із них 1 вересня поповнить нашу шкільну родину.

 

вчитель початкових класів

Калушевич І.О

Переглядів: 421 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024