Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.24, 19:33

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Листопад » 9 » Обирай українську
16:51
Обирай українську

 9 листопада – визначна дата в історії українського народу. Україна вшановує Преподобного Нестора Літописця і відзначає День української писемності та мови. 

З метою популяризації української писемності та мови серед учнів та в рамках тижня української мови і літератури у Славутській гімназії №7 педагогом-організатором Андрієвською О.Я. був проведений мовний турнір серед здобувачів освіти 6 класу «Обирай українську». 

Здобувачі освіти класу стали учасниками Всеукраїнського конкурсу «Слово до слова» від проєкту «На Урок» (кл. кер. Творисюк Г.М.), а також взяли активну участь у шкільному конкурсі тематичних лепбуків «Мови велич і краса».

 

Активними учасниками мовної вікторини «Юні знавці української мови» стали здобувачі освіти класу (кл. кер. Підручна Г.О.).

Ми живемо у вільній та незалежній країні і розмовляємо рідною українською мовою. Мова є душею нації, її генетичним кодом. Це великий скарб народу, який треба зберегти та передати нащадкам. І саме від нас залежить її подальше життя. Тож шануймо мову, плекаймо кожне слово та розумно збагачуймо її! 

 

Переглядів: 321 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024