Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 28.04.24, 00:04

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Березень » 5 » Мандрівка до школи з чарівним метеликом
09:50
Мандрівка до школи з чарівним метеликом

 4 березня вихованці старшої групи дошкільного навчального закладу ДНЗ «Росинка» відвідали ЗОШ І – ІІІ ступенів №7, де їх гостинно зустріли директор школи Палій Олександр Євгенійович, заступник директора з навчально-виховної роботи Коробчук Світлана Сергіївна, вчитель початкових класів Мельник Тетяна Володимирівна.

Школа – це нова сторінка у житті кожної дитини. Саме знайомство дошкільнят зі школою допомагає їм успішно почати навчання і зробити перший крок у «нове життя».

Разом із вихователем та помічником вихователя дитячого садочка дітки здійснили казкову мандрівку до школи, яка відбулася у кабінеті 4 класу. Діти з захопленням сіли за парти і розпочалося заняття «Мандрівка до школи з чарівним метеликом», яке провела Тетяна Володимирівна. На метеликах, які діти самі склали з геометричних фігур, малеча подорожувала світом казкових героїв.

 Дітей радісно зустріли чарівна фея, непосидючий Буратіно та Мальвіна, які запропонували виконати цікаві завдання: розгадати загадки, провести рухливі ігри, розфарбувати казкових метеликів.

 Під час екскурсії діти побували у шкільній бібліотеці. З цікавою інформацією до дітей звернулася бібліотекар школи Рафаєнкова З.А. , розповівши про дитячі книжки. Учні школи під керівництвом бібліотекаря підготували цікаві лялькові вистави. Відвідали кабінет психолога Федорчук

В. В., де малювали малюнки на піску, грали цікаві ігри, залишили на згадку відбитки своїх долоньок.

На коридорі діток вже чекала Павельчук Наталія Олександрівна. Всі дружно провели веселу перерву, танцюючи під руханку на англійській мові, пригадували кольори. Всі долучилися до флешмобу в актовій залі, який підготувала Олена Ярославівна та учні 4 класу.

Змістовною та цікавою була екскурсія. Основною «цікавинкою» для малят було те, що вони прийшли до школи під час навчально-виховного процесу і могли на власні очі спостерігати за учнями, які навчалися і по дзвонику вибігали на перерви. Також діти завітали на уроки в 1 та 2 класи, де разом з учнями провели веселі руханки.

Зустріч пройшла на високому рівні позитиву і співпраці. Всі отримали надзвичайне задоволення, цікаві сюрпризи та піднесений настрій на цілий день! Корисні поради майбутнім першокласникам надали учні 4 класу. А на запитання, чи хочуть діти до школи, всі без вагань відповіли «Так!».

 Сподіваємося, що більшість із них 1 вересня поповнить ряди учнів нашої школи.

Шановне дошкільнятко!

Збирайся в перший клас.

Бо тут тебе чекають

Стежинки «Букваря»,

Твій клас, і дошка, й парта, і вчителька твоя. 

 

 

 

вчитель початкових класів

Мельник Т. В.

Переглядів: 309 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024