Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.24, 16:25

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2023 » Квітень » 19 » Майстер-клас “Патріотична писанка”
09:41
Майстер-клас “Патріотична писанка”

Як неможливо уявити Великдень без пухкої смачної паски, так мабуть неможливо уявити це свято без українських традиційних писанок та крашанок. Яйце з давніх-давен було символом весняного відродження природи, зародження життя, продовження роду. Сучасні писанки дивують нас різноманіттям кольорів, узорів та матеріалів, з яких їх виготовляють.

    Під час великодніх свят здобувачі освіти 2 класу (кл. керівник Ганна Творисюк) відвідали музей "Української народної вишивки", де прийняли участь у майстер-класі з виготовлення нетрадиційних писанок. Діти дізналися від керівника музею Аделіни Мулик про традиції святкування Великодня в Україні, види писанок, значення зображуваних символів. Великодні яєця виготовляли з паперу в патріотичних кольорах. Працювали дружньо, творчо і завзято. Готовими роботами учні прикрасили великоднє деревце, попередньо подумки загадавши бажання, яке б вони хотіли, щоб збулося на Великдень.

   Впевнені, що більшість бажань були про мир, якнайшвидше повернення родин до рідних домівок. Учасники майстер-класу виготовили неповторну прикрасу та привітали всіх з Великодніми святами.

Переглядів: 120 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024