Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 19.09.24, 05:05

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2023 » Січень » 20 » Курси з українознавства
10:27
Курси з українознавства

Кожен із нас на своєму фронті наближає перемогу. Сьогодні важливо розвивати, плекати та популяризувати українську мову, історію, культуру, звичаї, традиції.

 Нещодавно у гімназії було проведено триденні курси з українознавства  для ВПО під гаслом «Ми українці – одна велика родина, мова і пісня у нас солов’їна».

Учитель української мови та літератури, Т.В. Данильчук, провела тренінг «Солов’їна мова». На зустрічі особлива увага була приділена оптимізації процесу адаптації вимушено переміщених осіб шляхом подолання мовних бар’єрів, виявлення стимулів до опанування української мови.

І.М. Потаковська, учитель трудового навчання, підготувала майстер-клас «Мій янгол охоронець», на якому кожен із запрошених розвивав навички з бісероплетіння, відчув себе творцем прекрасного. Невимушена весела атмосфера зблизила всіх учасників процесу.

Незабутнє враження ВПО залишилось від краєзнавчого музею"Української народної вишивки", де А.Е. Мулик цікавила розповіддю  про історію української вишивки, познайомила  зі звичаями, традиціями та побутом нашого краю.

Переглядів: 160 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024