Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.24, 10:29

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Грудень » 22 » ХІ Всеукраїнська краєзнавча конференція «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»
13:52
ХІ Всеукраїнська краєзнавча конференція «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

13-15 листопада 2020 року вперше в онлайн-форматі відбулась ХІ Всеукраїнська краєзнавча конференція «Мій рідний край, моя земля очима сучасників». Захід проводився Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, департаментом освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Робота проводилася на платформі ZOOM та у форматі обговорення доповідей, дискусій між учасниками та модераторами. Юні пошуковці захищали свої дослідження у секціях «Культура рідного краю та музейна справа», «Історичне краєзнавство» (ІІ підгрупи), «Географічне краєзнавство», «Археологічне краєзнавство», «Екологічне краєзнавство», «Етнографічне краєзнавство». Керували секціями краєзнавці-дослідники, представники культурно-освітніх закладів, науковці провідних закладів вищої освіти Миколаєва

За результатами розгляду 147 робіт юних краєзнавців, для участі в онлайн-етапі конференції було відібрано та запрошено 97 учасників, серед яких була й наша дослідниця - учениця 9 класу Славутської гімназії №7 Михайлюк Вероніка (кер. Андрієвська О.Я.)

Організатори конференції подякували талановитим, обдарованим юним дослідникам та їх активним керівникам за цікаві та змістовні дослідження.

За підсумками конференції всі учасники отримала сертифікати, що підтверджують їх участь у заході, а також памятний подарунок – друкований збірник матеріалів конференції. Та чи не найбільшою винагородою для кожного учасника конференції став здобутий неабиякий досвід для подальшої пошукової науково-дослідної роботи та незабутні позитивні враження від спілкування в колі інтелектуалів-однодумців.

Переглядів: 275 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024