Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.24, 16:22

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Квітень » 18 » Фестиваль-конкурс екологічних агітбригад міста
17:59
Фестиваль-конкурс екологічних агітбригад міста

  Природа - це вічне життя, становлення і рух. Природа не визнає жартів, вона завжди правдива, завжди серйозна, завжди сувора; вона завжди права; помилки ж і омани виходять від людей. 
На превеликий жаль, діяльність людини негативним чином позначається сьогодні на природних процесах нашої Землі. Тому дуже гостро стоїть питання щодо проведення комплексу заходів, основним призначенням яких є охорона навколишнього середовища. Що ж може зробити людина, щоб поліпшити ситуацію, що склалася? 
Відповідь на це питання спробували дати юні екологи загальноосвітніх закладів міста, учасники міського етапу конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти, який проходив 17 квітня на базі Будинку дитячої творчості. 
Наш навчальний заклад представляла команда «Першоцвіти». До висвітлення природоохоронної теми наша екобригада підійшла креативно та творчо – виконала сучасну казку про квіти та їх охорону. Дякуємо учням нашої школи за активну участь у конкурсі: Іщук Вікторії (3 клас), Щур Олександрі (3 клас), Турінській Діані (3 клас), Чернецькій Катерині (4 клас), Красноголовець Діані (4 клас), Ковальчук Дар’ї (4 клас), Мулик Ангеліні (5 клас), Ісламовій Вікторії (5 клас), Гадайчук Марії (5 клас) і Казанській Лілії (5 клас) та чекаємо результатів конкурсу!

Переглядів: 360 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024