Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.24, 10:21

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Грудень » 17 » «Дизайн новорічного інтер'єру - 2021»
16:42
«Дизайн новорічного інтер'єру - 2021»

 Наближаються новорічні та різдвяні свята! Із превеликим нетерпінням на них чекають і діти, і дорослі. І не просто чекають, а й ретельно готуються до їх приходу. Ось-ось, вже зовсім зовсім скоро, запалають, заіскряться вогниками новорічні свята. Разом з ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі і, звичайно ж, диво. Так вже склалося, що саме у святкові зимові дні усі ми чекаємо казки. І вона, звичайно ж, приходить до нас. А для того, щоб казка завітала й до нашої школи, ми розпочали створювати у ній святковий інтер’єр. Кожен клас, зала і, навіть, коридори перетворилися на справжню зимову казку. Лапаті сніжинки, благородні олені, новорічні сніговики, палаючі вогники, красуня-ялинка, а також новорічні композиції, виготовлені нашими учнями власноруч, доповнили святкову атмосферу у школі.

В рамках роботи майстерень Святого Миколая 17 грудня у Славутській гімназії №7 відкрились виставки дитячих робіт та фотозони «Новорічна композиція». Виставочні експозиції, як індивідуальні так і колективні, підготували всі класи. Здобувачами освіти 1-9-х класів було представлено на виставку більше ста виробів та композицій у семи номінаціях.

Адміністрацією закладу було відзначено надзвичайно високий рівень виконання новорічних робіт та творчий підхід до оформлення експозицій, цікаве композиційне рішення, вдале поєднання різних технік. «Стилізовані ялини», виконані здобувачами освіти Славутської гімназії №7 з ватних дисків, природних матеріалів, солодощів, новорічних іграшок, привертали увагу своєю креативністю. Новорічні віночки, виготовлені умілими руками здобувачів освіти з природних матеріалів, мішковини, прикрашені новорічними іграшками, привертали увагу простотою і водночас оригінальністю виконання.

 

Переглядів: 314 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024