Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.24, 08:51

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Лютий » 16 » День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
19:44
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в ЗОШ №7 педагогом-організатором школи Андрієвською О.Я. був проведений урок пам’яті учням 11 кл. на тему: «Покоління, обпалене вогнем і афганським сонцем». Захід проводився з метою вшанування мужності воїнів, яким довелось нести нелегку військову службу під час локальних війн, що вирували у різних країнах світу. 
15 лютого 2018 р. минуло двадцять дев’ять років із дня закінчення війни в Афганістані. Рани цієї війни кровоточать і досі. Страшні події назавжди залишиться в душах колишніх воїнів Афганістану, як день пам’яті про пекельну війну, яка забрала тисячі життів та принесла матерям і сім’ям загиблих довічний смуток та біль. 
Покоління, обпалене полум’ям збройних конфліктів, стало активним учасником розбудови Української держави. Воїни-афганці сказали своє вагоме слово під час Революції Гідності. Бойовий досвід, набутий під час афганської війни, інших локальних війн та миротворчих операцій дозволив виховати нове покоління солдатів та офіцерів, які захищають незалежність і територіальну цілісність України в зоні проведення АТО, та зберегти чимало життів. Не можна переоцінити значний внесок воїнів-афганців у патріотичне виховання майбутніх захисників України.

Переглядів: 384 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024