Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.24, 14:17

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Лютий » 28 » Бінарний урок
19:06
Бінарний урок

 Бінарний урок – це урок, де проявляється творчість двох педагогів, яка переростає у творчість учнів. Вивчення будь-якої проблеми на межі двох наук – це завжди цікаво. Такий вид діяльності викликає високу мотивацію спонукає до творчого пошуку і захоплює учнів.

27 лютого в школі був проведений бінарний урок (хімія +біологія) на тему: "Горіння етанолу. Якісна реакція на гліцерин. Отруйність метанолу й етанолу. Згубна дія алкоголю на організм людини". Під час проведення уроку вчитель хімії Кмитюк С.Л. розкрила хімічні властивості спиртів шляхом активного залучення учнів до осмислення інформації використовуючи при цьому різноманітні інтерактивні форми роботи. Здобувачі освіти мали змогу дослідити реакції горіння  скласти різні хімічні реакції та зробити відповідні висновки. Яка дія спиртів на організм людини? Питання, що було розкрито в ході уроку вчителем біології Харь С.В., яка наголосила на отруйній та згубній дії метанолу та етанолу на організм людини (клітини, тканини, органи). При цьому відеофрагменти та презентація, які були представлені для кращого сприйняття інформації, дали змогу оцінити, що вживання спиртів руйнує не лише певний орган, а організм вцілому. Всі переконалися в тому, що від нас самих залежить стан нашого здоров'я. Пам'ятка для кожного здобувача освіти - нагадування про цінність життя та здоровя людини.

Бінарні уроки є необхідними в сучасному освітньому просторі, тому що сприяють активізації пізнавальної діяльності учнів, активному, емоційному сприйняттю ними нових знань, розвитку в них творчого, самостійного мислення, формуванню ключових життєвих та предметних компетентностей.

 

Переглядів: 360 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024