Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 17.04.24, 00:11

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Листопад » 7 » Зустріч з представниками правоохоронних органів
10:37
Зустріч з представниками правоохоронних органів

В рамках проведення місячника правових знань в школі відбулася зустріч з представниками правоохоронних органів – старшим інспектором ювенальної превенції сектору превенції Славутського відділення поліції, офіцером Сопронюком Р.О. та адвокатом Волковою А.О. На зустрічі були присутні старшокласники, учні 9 та 11 класу. 
Зустріч була направлена на профілактику підліткової злочинності, недопущення втягування дітей у протиправну діяльність, запобігання іншим негативним проявам у дитячому середовищі, адже забезпечення безпеки підростаючого покоління є одним з найважливіших завдань, яке стоїть перед органами внутрішніх справ. 
Гості провели змістовну розповідь про права, обов’язки дітей та юридичну відповідальність неповнолітніх у разі скоєння злочину або адміністративного правопорушення. Вони закликали дітей сумлінно вчитися, адже знання допомагають у різних життєвих ситуаціях. 
Школярам була надана змога поставити питання, які найбільше їх цікавили. Правоохоронці надали змістовні та чіткі відповіді на кожне поставлене запитання. 
Зустріч пройшла у теплій, доброзичливій обстановці. Маємо надію, що ця зустріч вбереже школярів у майбутньому від невірних і непотрібних вчинків.

Переглядів: 414 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024