Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.24, 02:42

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Лютий » 23 » Зустріч з працівниками ДСНС
00:12
Зустріч з працівниками ДСНС

З метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи серед учнівської молоді щодо попередження виникнення випадків пожеж, надзвичайних ситуацій, травмування та загибелі дітей, 22 лютого в ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 відбулася зустріч учнів з працівниками пожежної служби м. Славути. 
Пожежна машина разом з рятувальниками пожежної охорони прибула на територію навчального закладу. Велика, потужна, яскраво-червона машина була у центрі уваги школярів протягом години. Досвідчені у своїй справі рятувальники ДСНС доступно і цікаво розкрили учням основні питання пожежної безпеки, а саме: причини і наслідки загоряння, правила поведінки у задимленому приміщенні, евакуація з нього, а потім ознайомили учнів з технічним обладнанням пожежної машини. Відсіки відкривалися один за одним, у кожному – відповідне знаряддя, з яким працюють рятувальники пожежної служби. 
Насамкінець діти зробили фото на згадку і пообіцяли, що сказане і почуте приймуть до уваги, а дотримання норм і правил протипожежної безпеки пронесуть крізь все життя. 


Андрієвська О.Я., педагог-організатор.

Переглядів: 396 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024