Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.24, 16:23

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Грудень » 1 » Зустріч учнів 8-9 класів з старшим інспектором ювенальної превенції Славутського ВП Сопронюком Р.О
19:24
Зустріч учнів 8-9 класів з старшим інспектором ювенальної превенції Славутського ВП Сопронюком Р.О

  Основні зусилля ювенальної превенції спрямовані на профілактику правопорушень у підлітковому середовищі шляхом проведення відповідних оперативно-профілактичних відпрацювань.

22 листопада 2019 року по запрошенню адміністрації ЗОШ І-ІІІ ст. №7 відбулася зустріч учнів 8-9 класів з старшим інспектором ювенальної превенції Славутського ВП Сопронюком Р.О. Інспектор провів бесіду на тему "Відповідальність підлітків за скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень", роз’яснив поняття «булінгу», його види , наслідки та відповідальність.

На зустрічі наголошувалось на необхідності відповідального ставлення до навчання та відвідування учнями занять.

Учні школи уважно слухали розповідь правоохоронця про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Працівник поліції дав змістовні відповіді на запитання учнів, які активно долучалися до бесіди. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди Сапронюк Р.О. нагадав дітям і основні правила безпечної поведінки, розповів про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Неповнолітнім, схильним до вчинення правопорушень, було приділено особливу увагу та роз’яснено, що у разі порушення вимог законодавства до них можуть бути застосовані заходи як виховного, так і правового впливу. Учням було роз'яснено про відповідальність перед Законом, та з якого віку вона наступає

Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.

 

Переглядів: 306 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024