Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.24, 22:21

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Заходи з нагоди Дня захисника України
14:30
Заходи з нагоди Дня захисника України

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві Президентом України встановлено День захисника України – свято, яке щорічно відзначається саме 14 жовтня.

В рамках святкування Дня захисника України в ЗОШ №7 відбувся ряд інформаційно-просвітницьких заходів: уроки мужності, книжкові виставки та відео-презентації, участь учнів 6-7-х класів у посвяті в джури.

12.10.18 р. відбувся тематичний вечір «Сторінками історії українського народу». В ході заходу учні підготували історичну довідку щодо відзначення Дня захисника України від часів козацтва до сьогодення, а також цікаві відомості про українських козаків, які стали символом чесності, мужності та національної гідності.

Завершився тематичний вечір з нагоди Дня козацтва та Дня захистника України «Козацькими забавами» - змаганнями між хлопцями 8 та 9 класу, де школярі продемонстрували спритність, завзятість та єдність справжніх козаків. Школярі з гідністю пройшли всі випробування, доклали максимум зусиль і довели, що «козацькому роду нема переводу». Ну, а перемогла в цих змаганнях, звичайно ж, справжня козацька дружба!

Переглядів: 367 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024