Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.24, 13:46

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Жовтень » 26 » «Виховуємо громадянина – патріота України»
21:00
«Виховуємо громадянина – патріота України»

Прислів’ями та приказками багата мова будь-якого народу. На будь яку тему,      будь який життєвий випадок народ має приказку та прислів’я, і не одну. Їх доволі багато, адже «що не сільце, то своє слівце». Мабуть, саме тому вони завжди були і є найулюбленішими фольклорними жанрами.

     В межах Всеукраїнського місячника «Виховуємо громадянина – патріота України» в шкільній бібліотеці відбулася інтелектуальна гра для учнів 6-7 класів «З глибин народної мудрості»,  присвячена  перлинам народної мудрості – приказці та прислів’ю.

 

Складно жити, працювати, творити в хаосі, безладді, керуючись лише одним правилом: що хочу – те й роблю. І тому ще з давніх часів люди почали упорядковувати своє життя. Спочатку, мабуть, це були просто загальні домовленості, але згодом вони стали непорушними правилами. А найважливіші з правил стали законами й увійшли до окремого зводу, що потім отримав назву Конституція.

    Учні 5 класу перегорнули сторінки Конституції в малюнках. Можливо вперше познайомилися з її змістом, і з статями, які захищають їх як громадян України.

     Україна – це не просто частка суші. Кожний клаптик нашої землі має свою історію, несе нам культурну спадщину, нагадує про минуле та сучасне.

    Учні 2 здійснили чудову мандрівку мальовничими куточками України.

     Мабуть, кожна людина в дитинстві мріє про далекі мандри, хоче побачити мальовничі краєвиди, казкові палаци та чудернацьких тварин, про яких написано стільки цікавих книжок.

     А чи замислювалися ви над тим, що країна, у якій ми з вами народилися та живемо, теж є для когось далекою, казковою та привабливою? Що варто іноді проїхати декілька годин автобусом, а потім ще трішечки помандрувати пішки, щоб побачити чарівні ландшафти, яких немає більш ніде в світі, або унікальні культурні та історичні пам’ятки.

    Учні 1 класу здійснили захоплюючу  віртуальну подорож нашою країною.

 

Переглядів: 471 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024