Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.24, 12:23

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Вересень » 2 » Перший урок
17:37
Перший урок

Цікаво і захоплююче розпочався новий навчальний рік у ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 м. Славути. Навчальні кабінети та рекреація сьогодні були прикрашені незвичайно,  адже перший урок у школі присвячений великому сину українського народу Т.Г.Шевченку. Кожен клас по-особливому готувався до цього уроку, тому що ми на порозі знаменної дати – 200-річчя з дня народження великого Кобзаря.

         Так, у початковій школі всі уроки можна було обєднати єдиною назвою: «Видатні люди моєї землі. Тарас Григорович Шевченко». Діти 2-3 класів разом з вчителями здійснили літературно-краєзнавчу подорож у творчість Великого Кобзаря. В 4 класі вчитель вибрала тему: «Т.Г. Шевченко – великий син українського народу», девізом якого стали слова: «Ми, Тарасе, тебе не забудем ніколи». Підсумком уроку стало виконання учнями малюнків до творів Шевченка.

         У середній школі девізом першого уроку були слова: «Ми чуємо тебе,  Тарасе, крізь роки». На уроці учні 5-6 класів переглянули відеофільм про геніального Кобзаря, учні 7 класу побували на віртуальній екскурсії по картинних залах Шевченка. На уроці у 8-9 класах була поставлена літературно-музична композиція по творах видатного сина українського народу.

         У старшій школі уроки пройшли під гаслом: «Незламний дух Великого Кобзаря – орієнтир для молоді». Також старшокласники долучилися до Всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку.

         Кобзар – так назвав український народ Т.Г.Шевченка. Ім’я цього відомого поета й митця є уособленням незламної сили духу та пророчого дару, який і для сучасної молоді залишається дороговказом і сьогодні. В знак особливої поваги і шани  відбулося урочисте покладання квітів до памятника Т.Шевченка, встановленого на шкільному подвірї.

Переглядів: 521 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024