Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.24, 06:35

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Жовтень » 15 » В.О.Сухомлинський – вчитель любові і добра
17:21
В.О.Сухомлинський – вчитель любові і добра

Країна Радості і Добра… Яка вона? Як до неї потрапити? Свою подорож до цієї дивовижної країни дев’ятикласники розпочали із «історії одного життя», ім’я якого - Василь Олександрович Сухомлинський. Його називають учителем любові, добра й краси. 
Людина лише тоді людина, коли вона людству друг — ці слова якнайкраще підходять, коли мова йде про В.О. Сухомлинського. Його називають великим діячем освіти, якому були властиві подвижництво, повна самовіддача, благородство. Сільський учитель і оригінальний теоретик педагогіки, талановитий директор школи, дуже скромна і сором'язлива людина і безстрашний, яскравий полеміст і публіцист — такою цілісною натурою постає перед нами В. О. Сухомлинський. 
Принципи і методи виховання людини В. О. Сухомлинський розробляв протягом усього життя. Рано відчувши вчительське покликання, він присвятив школі майже 35 років життя, раз і назавжди віддавши своє серце дітям. 

З нагоди 100-річчя від дня народження видатного українського педагога -новатора, письменника, публіциста, філософа, поета і просто людини з великої літери В.О. Сухомлинського, учні-старшокласники ЗОШ №7 побували у шкільній бібліотеці на черговому засіданні літературної студії «Сузір’я» і познайомилися з його життєвою та творчою спадщиною, пригадали основні настанови і поради дітям.

Переглядів: 458 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024