Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.24, 19:20

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Урочиста лінійка
20:18
Урочиста лінійка

З нагоди великого державного свята - Дня захисника України – 17 жовтня учні та вчителі школи зібралися на урочистій лінійці, щоб віддати данину шани й поваги тим, хто в лиху годину війни мужньо боронив українську землю від ворогів. Цього дня ми повернулися пам'яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок нашого минулого і вшанували мужність та героїзм людей різних епох, які покрили себе й Україну невмирущою славою. Це українське козацтво, воїни Української Повстанської Армії, а також захисники незалежної України – Небесна Сотня та воїни АТО. 
Сьогодні захисниками України є не лише військовослужбовці, а й усі громадяни, які своєю сумлінною професійною і громадською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, освітній й інформаційний захист держави. Ці люди стали мирними воїнами і надійними захисниками Батьківщини, а їхня діяльність – зразком самовідданості та патріотизму. 
У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя. Я щиро вітаю всіх зі святом – Днем захисника України! Бажаю міцного козацького здоров'я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди! 

                                                                  Голова учнівського самоврядування, 
                                                                  учень 11 класу Левін Микола

Переглядів: 406 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024