Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.24, 17:30

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Вересень » 16 » Україна починається з нас
21:09
Україна починається з нас
      Вже традиційно в погідні вересневі дні Союз українок України на чолі з Лідією Григорович та Ростиславою Федак збирає на Велику Раду переможців Міжнародного конкурсу "Мій рідний край" учнівську і студенську молодь та їх мудрих наукових керівників. Збирається щедрий ужинок спільної цілорічної праці, який підтверджує бажання молоді пізнати і написаим правдиві сторінки історії України.
      У цьому році були представлені 203 наукові роботи з 20 областей України, АР Крим та Польші. В них, мов у дзеркалі, відображені всі сторони нашого щоденного буття, бажання подарувати частку своєї творчої праці для добра рідної землі.
Свято нагородження переможців відбулося 13 вересня у м. Львові. Приємно відзначити, що серед запрошених на врученні нагород була вчителька нашої школи Коробчук Галина Петрівна, науковий керівник учениці Соболевської Дарини, чия робота зайняла перше місце в номінації "Проблема національного виховання та гендерної політики".
      Враження від свята творчості залишилося дуже багато. В залі панувала атмосфера добра, любові, гордості кожного за своє місто, школу. Крім того, приємно було поспілкуватися з такими знаними людьми в Україні, як Ростиславою Федак, Іриною Білик, представниками жіноцтва Канади, Великобританії, Польші.
      Завершилося свято екскурсією по найвизначнішим місцям Львова. 
Переглядів: 553 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024