Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.24, 12:58

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Листопад » 23 » Тиждень безпеки дорожнього руху «Твій друг – безпечний рух»
20:24
Тиждень безпеки дорожнього руху «Твій друг – безпечний рух»

 Ми не можемо уявити свого життя без транспорту, без доріг, світлофорів, пішохідних переходів. Але, на жаль, щороку в світі від дорожньо-транспортних пригод гине понад 200 тисяч людей. Вивчення та чітке дотримання правил вуличного руху є основним завданням усіх учасників руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. А щоб попередити дорожньо-транспортні пригоди, небезпеку для здоров’я і життя, треба дуже добре знати та дотримуватися правил дорожнього руху. 

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму та усвідомлення дітьми необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі з 16 по 20 листопада в нашій гімназії проводився тиждень безпеки дорожнього руху. Цьогоріч він пройшов під гаслом: «Твій друг – безпечний рух».

 В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів та були обладнані куточки  безпеки дорожнього руху. 

Нехай же рух дорожній буде безпечним для всіх!!!

 

Переглядів: 241 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024