Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.24, 15:42

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Вересень » 1 » Свято Першого дзвоника
20:05
Свято Першого дзвоника

 День знань - прекрасне та хвилююче свято для педагогів, здобувачів освіти та батьків. Це свято кожного із нас, бо всі ми родом із дитинства. Цьогоріч особливим і незабутнім воно стало для  33-х першокласників, які в цей святковий вересневий день вперше переступили поріг Славутської гімназії №7, яка на довгі роки стане для них рідним домом. Саме цього дня юні школярі побували і на першому у своєму житті шкільному уроці, який був незвичним ще й тому, що проходив на вулиці, під відкритим небом.

 2020-2021 навчальний рік – рік нових завдань і викликів, нелегкий, непередбачуваний, з новими правилами. У зв’язку з карантинними обмеженнями свято Першого дзвоника пройшло цьогоріч у навчальному закладі в новому форматі. На урочистому дійстві, яке ознаменувало початок 2020-2021 н.р., зібралися здобувачі освіти 1 кл. та 9 кл. Для решти школярів святкові урочистості з нагоди Дня знань були організовані та проведені у класних кабінетах.

 

Бажаємо всім здобувачам освіти та педагогам здоров’я, успіхів, терпіння та творчої наснаги. Нехай цей незвичайний святковий день стане успішним стартом для нового 2020-2021 навчального року, символом дивовижних звершень, відкриттів та перемог.

 

Переглядів: 257 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024