Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.24, 18:53

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Лютий » 1 » Семінар вчителів художньо-естетичного циклу міста
21:49
Семінар вчителів художньо-естетичного циклу міста

Українська народна лялька-мотанка є символом добра та злагоди в кожній українській родині. Це оберіг людської душі й долі, символ предків.   

         В ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 1 лютого відбувся семінар на тему: «Сучасні методи організації навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках художньо-естетичного циклу як засіб творчого розвитку дітей».

         Методичне об’єднання вчителів художньо-естетичного циклу міста на чолі з методистом ІМЦ Степанюк А.В., разом із учнями 6 класу та вчителем образотворчого мистецтва Рафаєнковою З.А. поринули у захоплюючий світ творчої майстерні з виготовлення ляльки-мотанки. На відкритому уроці, тема якого «Українська іграшка як значний елемент традиційної української культури», учні та гості мали нагоду долучитися до майстер-класу по виготовленню ляльки-мотанки.

         Символічним є те, що ляльку-мотанку не шиють, а роблять лише за допомогою тканини і ниток, шляхом зав’язування і обов’язково за рухом сонця – тоді вона принесе удачу та щастя.

         Практичний психолог Григорук З.М. познайомила учасників семінару з пісочною   анімацією – малювання піском на підсвіченому склі. Використовуючи різні техніки пісочної анімації, вчителі мали можливість доторкнутися до глибинного, справжнього «Я», відновити свою психічну цілісність, зібрати свій унікальний образ, картину світу.

 

 

                                 Вчитель образотворчого мистецтва

            ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

Рафаєнкова З.А.

     
 

Переглядів: 512 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024