Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.24, 14:55

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Квітень » 8 » Поїздка до м. Острог
14:13
Поїздка до м. Острог

      7 квітня учні 5-7 класів разом із своїми класними керівниками здійснили екскурсію в місто Острог – колиску української національної освіти, науки і культури, родову резиденцію відомих князів Острозьких. Діти дізнались про історичне минуле міста-сусіда, милувалися пам’ятками архітектури, побували в Національному університеті «Острозька академія» - першому вищому навчальному закладі Східної Європи.

     Як тільки заходиш в університет, то відразу ж складається враження, що ти потрапив у якийсь музей - багато різноманітних картин, скульптур, портретів створюють неповторну атмосферу. Гуляючи коридорами, відчуваєш всю велич цієї споруди та ніби переносишся у минуле. Екскурсоводи познайомили з історією і таємницями академії та провели до підземних келій монахів-капуцинів, а далі – до сучасної наукової віртуальної бібліотеки університету. 
      Великою несподіванкою для нас став храм, який знаходиться на території Острозької академії. Він відомий своїм чималим зібранням ікон. 
      Острозька академія славиться своїми підземеллями, що оповиті сивими легендами. Спускаючись туди, ти ніби повертаєшся у давнину, на собі відчуваєш все те, що пережили та побачили ці стіни. 
      А ще для всіх  діє кав’ярня з картинною галереєю, яка знаходиться під землею. Тут одночасно можна насолодитися різними смаколиками, зігрітися у прохолодну погоду та розглянути дуже цікаві та незвичайні картини. 

Переглядів: 451 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024