Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.24, 21:57

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Січень » 17 » Подарунок від воїнів
19:02
Подарунок від воїнів

Після зимових канікул, 15 січня, до учнів 4 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 завітав тато учениці - Михайло Анатолійович Алдонін, воїн АТО. 
Він привітав всіх з Новим роком та Різдвяними святами і передав подарунок від воїнів, прапор з підписами і побажаннями.Учні подякували татові і воїнам за те, що захищають Україну, за їх силу, мужність, витривалість та патріотизм. Вони наголосили що хочуть, жити у вільній незалежній Україні, щоб люди в ній народжувалися, ходили до школи, на роботу, але тільки не воювали. Бо війна – це страшне лихо.
Дорогі наші захисники! Ми дякуємо Вам, що бороните кордони України, відстоюєте її інтереси. Робите все можливе, щоб нинішнє покоління жило в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській країні.
Нехай Господь єднає Україну в мирі, злагоді, нехай ангели оберігають Вас від небезпеки і повертають живими додому з перемогою.
Ми віримо у те, що війна на сході України скоро закінчиться. Завдяки Вашій мужності та витривалості ворог обов'язково відступить і настане мир та злагода на нашій рідній землі.
Дорогі захисники України! Знайте, ми тримаємо за Вас кулаки. Пам'ятайте, Ви – наші Герої!

Переглядів: 421 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024