Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.24, 02:31

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Травень » 12 » Останній дзвоник для випускників 2012 року!
17:17
Останній дзвоник для випускників 2012 року!
  У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас Свято останнього дзвоника. Ось і в нашій школі, 3 травня 2012 року, для 20-ти учнів пролунав останній дзвоник. Традиційно до випускників із вітальними словами звернувся директор школи Олександр Євгенійович Палій. Без уваги наших випускників не залишили і наймолодші школярі - першокласники, які подарували випускникам символічні дзвіночки та вітальні слова. 
      12 травня відбулося урочисте вручення атестатів про повну загальну середню освіту. Хвилюючі почуття переповнювали випускників, адже вони почали дорогу у нове, доросле та самостійне життя. Лунала мелодія прощального вальсу, звучали теплі слова вдячності учнів та батьків своїм педагогам за навчання і виховання. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Це свято для багатьох є тим кордоном, за яким учні стають дорослими людьми. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданний випускний. 
      Дорогі випускники 2012 року! Повсякчас пам'ятайте: і ваші батьки, і вчителі покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вклали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх гарячих сердець.
Переглядів: 717 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024