Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.24, 02:57

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Осінні канікули
21:22
Осінні канікули

       Осінь...  яка чудова пора року! Природа, одягнена у жовто - червоні фарби, шелест листя під ногами Школярі в очікуванні осінніх канікул, адже саме в кінці жовтня розпочинається той чудовий період, якого всі чекають - КАНІКУЛИ. І ось вони приходять. Проте, діти сідають за телевізор чи комп’ютер і замість того, щоб відновити сили, відпочити морально та інтелектуально, вони ще більше себе виснажують. Постає питання: «Як організувати осінні канікули в школі таким чином, щоб учні мали змогу відпочити від підручників і уроків та відновити свої сили

З метою організації змістовного дозвілля учнів у канікулярний час в ЗОШ І-ІІІ ст. №7 було проведено ряд заходів, до яких залучалися учні 1-11-х класів та класні керівники, вчителі трудового навчання, музики, фізичної культури, педагог-організатор, а також керівники гуртків.

День 27 жовтня був оголошений «Днем казки». Цього дня у нашій школі проходила вікторина «У світі казки», яка супроводжувалася переглядом мультфільмів. Такого роду заходи дуже полюбляють учні початкової школи, тому вони з радістю прийшли на цей захід.

28 жовтня у нашій школі було оголошене «Днем творчості». В цей день діти малювали малюнки на осінню тематику, виготовляли вироби з паперу.

В рамках шкільного «Дня гумору» 29 жовтня був проведений конкурс читців-гумористів серед учнів 1-11-х класів. Учні та вчителі зібрались разом, щоб пожартувати, щиро посміятися, почути і відчути рідне українське слово та просто підняти собі настрій. 

30 жовтня  до «Дня туризму» була організована пішохідна екскурсія до осіннього лісу. Під час перебування на свіжому повітрі діти відпочивали, розглядаючи природу восени та милуючись краєвидами рідного краю.

Не забули учні нашої школи і про добрі справи. В останній день осінніх канікул, 31 жовтня, учнями-волонтерами була проведена акція «Турбота». В рамках акції діти допомагали по господарству пенсіонерам, ветеранам праці, які проживають у нашому мікрорайоні.

Осінні канікули пролетіли дуже швидко, та ми впевнені, що учні встигли добре відпочити, набратися нових сил, а в їх серцях залишилися тільки приємні спогади про канікули.

Переглядів: 711 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024