Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.24, 22:11

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Вересень » 12 » Олімпійський тиждень у Славутській гімназії №7
13:53
Олімпійський тиждень у Славутській гімназії №7

 Без сумніву, опорою суспільства і його рушійною силою завжди були фізично і духовно розвинені люди. Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості як воля, цілеспрямованість, наполегливість та благородство. 

  Україна завжди славилась своїми спортивними талантами. Має їх і Славутська гімназія №7, яка щорічно у вересні долучається до проведення Всеукраїнського «Олімпійського тижня» та Дня фізичної культури і спорту, метою проведення яких є утвердження здорового способу життя, активізація фізкультурно-масової роботи, залучення дітей до занять спортом.

Протягом Олімпійського тижня школярі ознайомилися з олімпійськими традиціями, звичаями та легендами різних країн світу, досягненнями України в галузях спорту, взяли активну участь у різних масових фізкультурно-оздоровчих заходах і конкурсах на олімпійську тематику.

В рамках Всеукраїнських заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту, у Славутській гімназії №7 з 7 по 11 вересня 2020 року було проведено Олімпійські уроки. Також вже традиційним стало проведення загальношкільної зарядки, яка цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями проходила покласово на свіжому повітрі.

У закладі пройшли змагання з футболу між учнями 8-9 класів та веселі старти між учнями 4-5-х та 6-7-х класів, під час яких здобувачі освіти показали всю свою витривалість, силу і міць. Родзинкою Олімпійського тижня стало проведення шахового турніру «просто неба» між здобувачами освіти початкової школи.

Спортивно-оздоровчі заходи в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня були змістовними, масовими та веселими, тому всі учасники залишилися задоволеними й щасливими, а кращі спортсмени обов’язково будуть нагороджені дипломами та грамотами. Ми ще раз переконалися, що в нашому закладі працюють і вчаться розумні, творчі, сильні, спритні й сміливі люди. Щиро зичимо всім фізичного здоров’я й краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!

Переглядів: 271 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024