Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.24, 02:23

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Березень » 25 » Один день із життя учнів
22:39
Один день із життя учнів

Їдальня посiдає одне з найважливiших мiсць серед примiщень школи. Це i мiсце для прийому їжi, i територiя вiдпочинку, де панує комфорт, позитивна атмосфера та головують санiтарно-гiгiєнiчнi норми. Кольорова гама примiщення, меблi та їх зручне розташування, загальний дизайн примiщення, чистота та порядок - все це є запорукою створення справжньої зони комфорту в шкiльному середовищi ЗОШ №7.

Для покращення апетиту в дітей велике значення має оточення, в якому проводиться прийом їжі. Обідня зала естетично оформлена. У їдальні завжди затишно. Кожен клас має своє постійне місце.

Для підтримання належного порядку під час перерв в обідньому залі розроблено графік чергування вчителів.

В їдальні отримують повноцінне одноразове раціональне харчування всі бажаючі учні і працівники навчального закладу. Протягом всього навчального року учні отримують збалансоване поживне харчування, що містить м’ясні та рибні страви, свіжі овочі та фрукти.

Надзвичайно приємна в нашій їдальні атмосфера тепла і домашнього затишку. Персонал їдальні завжди зустрічає дітей доброзичливими посмішками і багатьох дітей знає по іменах. Тому діти завжди із задоволенням відвідують шкільну їдальню.

Переглядів: 458 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024