Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.24, 19:13

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Квітень » 28 » Навчально-польові збори
10:51
Навчально-польові збори

   У період з 23 по 25 квітня 2014 року відбулися навчально-польові збори випускників шкіл міста. Збори проходили на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 за участю військових керівників, вчителів фізичної культури, медичних сестер. Протягом першого дня юнаки здавали нормативи з фізичної підготовки, брали участь в узагальнюючому занятті та тестуванні. Протягом другого дня проводилася стрільба за індивідуальним графіком.Третій день зборів пройшов у конкурсних випробуваннях команд з біатлону, метання м’ячів, долання смуги перешкод, орієнтування на місцевості, перетягування канату.

   Між командами точилася надзвичайно цікава та напружена боротьба. Переможців визначали в кожному конкурсі. Наші учні гідно представили свою рідну школу, продемонструвавши командну роботу, спортивні вміння та навички. За підсумками змагань «Юні козаки Поділля», які відбулися в рамках навчально-польових зборів, команда  ЗОШ І-ІІІ ст. №7 посіла ІІІ місце. 

   Персональним досягненням стала стрільба з автомату АК-74 Левунця Богдана (28 очок з трьох пострілів).

Привітали учасників змагань та вручили грамоти міський голова В. Б. Сидор та начальник управління освіти Н. А. Пшетоцька.

Переглядів: 547 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024