Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.24, 10:37

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Вересень » 2 » Навчальний рік розпочато!
19:14
Навчальний рік розпочато!

 Закінчилося тепле літо, пролунав перший шкільний дзвінок і Славутська гімназія № 7 гостинно відчинила свої двері для здобувачів освіти 1-9-х класів, які з нетерпінням чекали цього моменту декілька місяців. У гімназії знову розпочалося бурхливе шкільне життя. Довгоочікувані уроки, зустріч із учителями та шкільними друзями, рідний клас – усе це нарешті стало доступне після тривалого періоду дистанційного навчання. Проте виклики сьогодення, які передбачають дотримання всіх вимог санітарно-епідемічних правил в умовах пандемії, сприяли пошуку нових форм для проведення продуктивних, креативних, і в той же час, безпечних довгоочікуваних уроків.

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки у навчальний процес гімназії №7 активно впроваджуються уроки та перерви на свіжому повітрі з дотриманням  дистанції між учасниками освітнього процесу, а під час перерв здійснюється постійне провітрювання класних кабінетів.

  Ми віримо, що справимося із усіма обмеженнями та правилами! Ми готові до викликів сьогодення і сміливо рушаємо дорогою знань! 

Переглядів: 269 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024