Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.24, 07:15

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Березень » 20 » Міський огляд-конкурс драматичних колективів
22:03
Міський огляд-конкурс драматичних колективів

«Душі ніхто не бачить, а чує – не кожний»… 
Театр - це барвисте дійство, декорації, і, звичайно, герої, герої позитивні та негативні. Ми йдемо в театр не тільки для того, щоб просто відпочити від повсякденних справ, а й отримати якісь емоції. Подивившись театральну постановку і виходячи з залу, ми будемо трішки іншими. Ми чогось навчилися, отримали відповідь на якесь питання. 
У м. Славута щорічно проходить міський огляд-конкурс драматичних колективів, що ставить за мету пошук особистостей, що займаються драматичним жанром, піднесення рівня виконавської майстерності самодіяльних акторів, якості музичного і технічного оформлення, популяризацію театрального мистецтва серед учнів, удосконалення режисерської постановки в пошуку нових форм. 
20 березня 2018 р. учні нашої школи взяли участь в огляді-конкурсі драматичних колективів загальноосвітніх закладів міста (Кер. Левіна І.М. та Андрієвська О.Я.). На огляд був представлений нарис Лесі Українки «Сліпець», головні ролі в якому успішно та професійно зіграли такі учні, як Левін Микола (11 кл.) та Мулик Ангеліна (4 кл.). 
Наші учні гідно представили школу на конкурсі, продемонстрували свою акторську майстерність та посіли гідне місце у конкурсі.

Педагог-організатор О.Я.Андрієвська

Переглядів: 489 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024