Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.24, 11:20

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Вересень » 20 » Мій край – колиска слова і добра
22:43
Мій край – колиска слова і добра

Кожній людині притаманна любов до рідного краю, «малої Батьківщини», як ми часто величаємо край де з’явилися на світ. Чуття любові до рідної землі супроводжує нас усе життя. Це почуття є одним з найсвітліших і найяскравіших.

     Щоб полюбити  край, де народився, потрібно його добре знати. Саме знання рідного краю духовно збагачує людину, виховує глибоку повагу до традицій свого народу.

     Вже стало доброю традицією в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 міста Славути напередодні  Дня міста проводити зустрічі з почесними громадянами рідного краю. Так і цього року шкільна бібліотека гостинно приймала в своїх стінах педагога, почесного громадянина Славутського району, автора 7 книг по історії рідного краю, директора славутського історичного музею Ковальчука Станіслава Францовича. Перегортаючи сторінки усного журналу «Мій край – колиска слова і добра»,  учні 6-8 класів дізналися багато нового про своє місто.  Разом із учителем української мови та літератури Медведєвою С.В. доторкнулися до поетичного слова письменників рідного краю.

    Бібліотекарем школи Рафаєнковою З.А  було підготовлено книжкову виставку «Славута-минуле і сучасне», де представлені краєзнавчі матеріали фото, малюнки з історії та сьогодення нашого міста.

Переглядів: 562 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024