Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.24, 11:35

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Травень » 24 » Королівство Букваря
22:46
Королівство Букваря

Прощання з Букварем - свято, на якому першокласники прощаються зі своїм головним підручником – Буквариком. Здається, тільки вчора прийшли до школи на перший дзвінок, а вже – закінчують перший клас. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця чудова книжка ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, познайомила з новими словами.

24 квітня відбулося яскраве і незабутнє свято «Прощання з Букварем». З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися батьки і рідні першокласників, вчителі та гості.

Перед присутніми розгорнулося святкове дійство «Королівство букваря» ,у якому Алфавітний король та Королева відправились у казкову подорож з метою зібрати всі букви алфавіту. Протягом цієї подорожі вони отримали пораду від Мудреця та Зірочок, зустріли казкових героїв – Попелюшку , Білосніжку , Дюймовочку та Королеву Читанку. Протягом подорожі учні побували також у Країні Знань. Королева Казка познайомила дітей з Принцесою Мовлення , яка привела всіх на стежину ДОБРА і НАУКИ. Першокласники прочитали Абетку ввічливості. познайомилися із Скоморохами

Цікавинкою свята була поява Лісової Красуні. Вона своїми чарами та запальним танцем вирішила перетворити на Незнання Країну Знань, позбутися Короля та Королеви . Алфавітний король враз повернув усе на місце. Адже, навчатись – це цікаво!

Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, танці не залишили байдужим нікого. На завершення свята директор ЗОШ I-IIIст.№7 Палій О.Є. подякував батькам першокласників за виховання дітей, а учням – за участь у святі. Батьки першокласників, отримавши безліч позитивних емоцій, висловили вчителям подяку за кропітку працю у навчанні та вихованні дітей.

Свято закінчилось, та спогади про нього будуть з нами все життя. Гарної вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі!

 

Прощавай, Букварику!

Наш найперший друже!

Ми тобі, Букварику,

Дякуємо дуже!

                                           Г.М.Творисюк - класний керівник 1 класу

Переглядів: 387 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024