Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.24, 18:31

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Листопад » 13 » Конкурс патріотичної пісні «Україно, любий край»
21:24
Конкурс патріотичної пісні «Україно, любий край»

Україна багата своєю пісенною творчістю. Пісня — це біографія українського народу, адже всі важливі життєві події оспівувалися у піснях. Наші предки зберегли та передали нам у спадок джерела надзвичайно коштовних скарбів, створені ще за часів сивої давнини. Це українська рідна мова, невичерпна мудрість нашого народу, безмежна любов до рідного краю та його людей, багатовікова історія, волелюбність, звичаї та традиції, мрії, надії та сподівання. Все це впадає у безцінний унікальний океан під назвою патріотична пісня. Оспівуються в патріотичних піснях здобутки і перемоги нашої країни, возвеличується наш стійкий та могутній народ. Українські патріотичні пісні — це дорогоцінне надбання, гордість та символ нації.

10 жовтня в ЗОШ І-ІІІ ст. №7 відбувся конкурс патріотичної пісні «Україно, любий край», який проходив у двох вікових категоріях: молодша – учні 1-4-х кл. та старша – учні 5-11-х кл.

13 жовтня такі учні ЗОШ І-ІІІ ст. №7, як Матвійчук Л., Павельчук А., Черняхівська М., Михайлюк В., Левін М., Нищетюк Л., Кривошия А., Чижик В. та Мельник В. гідно представили нашу школу на міському конкурсі патріотичної пісні. Дякуємо їм за активну участь!

Переглядів: 605 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024