Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.24, 14:04

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Листопад » 11 » Конкурс дитячого малюнку «Ми – діти Космосу»
13:05
Конкурс дитячого малюнку «Ми – діти Космосу»

 З метою підтримки, розвитку та популяризації дитячої художньої творчості Подільським Культурно-просвітительським Центром ім. М.К. Реріха з 2018 року започаткований щорічний конкурс дитячого малюнку «Ми – діти Космосу». Співорганізатором художнього конкурсу є Хмельницька міська рада. 

Конкурс спрямований на підтримку юного покоління у відповідності з високими моральними принципами та відображає космічний світогляд дитини. Тема космосу вчить дітей помічати красу світобудови у всій різноманітності і складності, спонукає до творчих і глибоко моральних пошуків. 

 З 12 жовтня по 6 листопада цього року у Славутській гімназії №7 проходив шкільний етап конкурсу. Відповідно до умов конкурсу,в роботах наших конкурсантів прослідковується не техногенне, а образне прочитання теми космосу: роздуми дітей про Всесвіт, незвичайну красу космічного простору, про єдність людини і космосу, відповідальність за нашу Землю, власна причетність до космосу. 

Серед поданих малюнків були визначені найкращі роботи, які будуть представлені на обласний. Вітаємо переможців першого етапу конкурсу дитячого малюнку «Ми - діти Космосу»– здобувачів освіти 3 класу Соболевську Руслану та 1 класу Демянюк Злату!  

 

$IMAGE8-left$

Переглядів: 571 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024