Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.24, 17:26

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Квітень » 10 » Фестиваль педагогічних ідей
20:00
Фестиваль педагогічних ідей

Нова українська школа – школа ХХІ століття.

Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосувати їх у житті. НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Водночас батькам теж подобається відвідувати цю школу, адже тут панують співпраця та взаєморозуміння.

17.03.2018 року мені випала нагода побувати на фестивалі педагогічних ідей у м. Києві. Запрошення на даний фестиваль отримала від Юлії Матвієнко – освітній кінезіолог, спів засновниця платформи інноваційної освіти Ed Lab, організаторка проекту для вчителів «Вчительська Тухля», тренерка ейдетики та ТРВЗ, координатора проекту перезавантаження для шкіл School – Challenge.

Фестиваль педагогічних ідей оригінальна платформа для обговорення педагогічних досягнень сучасних практик навчання та виховання у сфері освіти, де можна обмінятися практичним досвідом організації навчально-виховного процесу в сучасному навчальному закладі, отримати заряд енергії талановитих спікерів, вони не просто «запальні» - вони знають, що хочуть змін.

У фестивалі брали участь досвідчені фахівці, керівники навчальних закладів, корекційні педагоги, психологи, хто готовий поділитися своїми знаннями та отримати нові.

Під час фестивалю було приємно почути та перейняти теоретичний, практичний досвід всіх спікерів щодо роботи в НУШ – школі XXІ століття, а саме: Оксана Хомич, аспірант Київського університету ім. Бориса Грінченка, учасник всеукраїнських конференцій; Ірина Гондюл, директор середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №158 м. Києва; Оксана Буковська, вчитель методист математики, кандидат педагогічних наук.

Мені, практичному психологу, соціальному педагогу, було досить цікаво та корисно перейняти досвід спікера Катерини Сисоєвої - психолог-методист, арт -терапевт, член Східноукраїнської асоціації арт – терапевтів, сертифікований тренер та Катерини Гольцберг – психолог, член ПАДАП, автор і експерт Дзеркало Тижня, Новий Час, Українська Правда.

З великим захопленням та задоволенням під час практичного тренінгу «12 креативних фішок для щасливих уроків і не тільки!» було цікаво працювати з досвідченим, творчим, креативним, надихаючим спікером Юлією Матвієнко, яка з власного досвіду показала як впроваджувати освітню кінезіологію в освітній процес за допомогою вправ на активізацію мозкової діяльності, які підходять для будь- якого віку.

Дякую спікеру Юлії Матвієнко за запрошення!

Бажаю продовжувати надихати педагогів на бажання змінитися, перетворитися у високорейтингово у світлі НУШ і вірю, що тренери НУШ навчать всіх учасників навчально-виховного процесу бачити в дитині особистість.

Виявляється, що є багато досвідчених спеціалістів, які вважають, що особистість може виховати лише людина – особистість, тому самі працюють над собою, збирають педагогічні ідеї, від них віє теплом і сонцем, вони чекають «агентів», не чекають вказівок, бо вони – ФАХІВЦІ.

І коли зустрічаєшся з такими спікерами – фахівцями, то хочеться на деякий час стати учнем, щоб наздогнати щасливі миті шкільного життя!!!

Фестиваль педагогічних ідей залишив приємні враження. Надихнув вже сьогодні втілювати всі отримані поради, ідеї, практики та знання в нашу педагогічну діяльність!

 

Практичний психолог, соціальний педагог ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

Переглядів: 592 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024