Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.24, 08:53

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Квітень » 24 » Фестиваль-конкурс екологічних агітбригад міста
22:03
Фестиваль-конкурс екологічних агітбригад міста

Природа - це вічне життя, становлення і рух. Природа не визнає жартів, вона завжди правдива, завжди серйозна, завжди сувора; вона завжди права; помилки ж і омани виходять від людей. 
На превеликий жаль, діяльність людини негативним чином позначається сьогодні на природних процесах нашої Землі. Тому дуже гостро стоїть питання щодо проведення комплексу заходів, основним призначенням яких є охорона навколишнього середовища. Що ж може зробити людина, щоб поліпшити ситуацію, що склалася? 

Відповідь на це питання спробували дати юні екологи загальноосвітніх закладів міста, учасники міського етапу конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти, який проходив 24 квітня 2018 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №1. 
Юні екологи звітували про свої досягнення у сфері охорони навколишнього середовища нашого краю, пропонували шляхи вирішення екологічних проблем, пропагували дбайливе ставлення до природи. 

Нашу школу на фестивалі-конкурсі екологічних агітбригад представляв загін "Екологічна варта" у такому складі: Михайлюк Вероніка, Карпюк Діана, Ціпцюра Вікторія, Матвійчук Лілія, Котляр Вікторія, Сукач Іванна, Богушевська Валерія, Мулик Ангеліна та Мулик Дарина. 
Дякуємо нашій шкільній агітбригаді за активну участь у міському конкурсі, за наполегливу працю та старання, за чудовий та яскравий виступ.

Переглядів: 411 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024