Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.24, 04:22

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Лютий » 20 » English Week
21:23
English Week

To have another language is to posses a second soul.

(Charlemagne)

Вивчайте англійську з любовю і памятайте: «English is fun!». Саме під такою назвою з 12 по 16 лютого пройшов Тиждень англійської мови в ЗОШ І-ІІІ ступенів №7. Це були і відкриті уроки, і квести, і вікторини, і конференції, а також спортивні ігри.

В перший день навчального та захопливого тижня показали супер клас п’ятикласники у вікторині «Clever and the Cleverest».

Учнів молодших класів також чекали цікаві змагання.

Вікторина «Welcome to the English-speaking countries» стала захопливою пригодою для четвертокласників, а 3 клас відкрив нові горизонти та поглибив знання з англійської мови у квесті «Funny English».

Тиждень англійської мови в школі – це завжди цікаво, захопливо і пізнавально. Змагання для знавців англійської мови під назвою «Engish Marathon Races» пройшли серед учнів 7 класу, в якому у запеклій боротьбі між хлопцями та дівчатами перемогу здобули хлопчаки.

Під час тижня англійської мови всі люди святкували романтичне та загадкове свято для закоханих - День Святого Валентина. Саме це і стало основним заходом для старшокласників. «Love from the First Sight» - цікавий захід, який не лише виховував почуття любові, поваги, толерантності один до одного, а й розвивав комунікативні навички учнів з англійської мови.

Минув захоплюючий та насичений цікавими подіями тиждень. Залишились приємні спогади та бажання повторити все ще раз, адже англійська – це мова міжнародного спілкування всього світу.

Так творчо і креативно працюють наші вчителі І.В. Кучерук та Н.О. Павельчук.

Переглядів: 472 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024