Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.24, 02:13

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Січень » 30 » ДПА - 2012
21:09
ДПА - 2012
   Визначено особливості проведення ДПА у 2012 році
    Міністерством освіти видано лист, яким визначено особливості проведення державної підсумкової атестації учнів шкіл у 2011/2012 навчальному році.
   Листом міністерства визначено дати проведення та перелік предметів державної підсумкової атестації, а також інші особливості проведення ДПА в усіх ланках шкільної освіти. Відповідно до листа, підсумкова атестація у початковій школі триватиме з 11 до 20 травня, в основній з 15 до 30 травня, в старшій школі з 4 по 11 травня 2012 року. 
     В основній та старшій школі атестація розпочнеться з української мови, що є обов’язковим предметом ДПА для всіх учнів, а завдання традиційно буде оголошено у день проведення атестації по телебаченню та радіо. Конкретні дати проведення атестації з інших предметів мають визначити навчальні заклади за погодженням з відповідними управліннями освіти.
    Державна підсумкова атестація для випускників 11-х класів буде проведена з трьох предметів у письмовій формі. У 9-х класах атестація учнів відбудеться з п'яти предметів.
    Атестація у 4-х, 9-х та 11-х класах буде проводиться за збірниками, затвердженими наказами Міністерства освіти, крім іспиту з технологій для учнів технологічного профілю. У Міністерстві освіти повідомили, що для проведення ДПА з української мови, регіональним управлінням освіти буде безкоштовно надіслано збірники диктантів (9 клас) та переказів (11 клас), у відповідності до кількості навчальних закладів. Зазначені збірники завдань мають надійти до книжкових обласних баз до 1 квітня поточного року. Для практичного використання в процесі підготовки та проведення державної підсумкової атестації учнів загальноосвітніх навчальних закладів, не пізніше 1 квітня, міністерством будуть опубліковані електронні версії всіх збірників завдань для ДПА.Листом міністерства, що передбачає проведення атестації учнів загальноосвітніх навчальних закладах, також визначено інші особливості проведення ДПА у початковій, основній та старшій школі з кожного предмета, час відведений на проведення, форму, зміст і формат іспитів, надано переліки білетів для учнів 9-х класів з предметів, атестація з яких буде проведена в усній формі тощо.
За матеріалами         Освіта.ua
Переглядів: 607 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024