Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.24, 00:47

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Травень » 12 » Діяльнісний підхід як засіб виховання життєво-компетентної особистості
09:16
Діяльнісний підхід як засіб виховання життєво-компетентної особистості

      З метою підвищення фахової майстерності заступників директорів з виховної роботи, розгляду теоретичних аспектів використання діяльнісного підходу у вихованні життєвих компетентностей учнів, обміну досвідом щодо створення умов у начальному закладі для формування життєвих компетентностей учнів 12.05. 2017р. у ЗОШ І-ІІІ ст. №7 відбувся семінар-практикум для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему: «Діяльнісний підхід як засіб виховання життєво-компетентної особистості в умовах навчального закладу».

     Згідно плану проведення семінару-практикуму із доповіддю на тему: «Діяльнісний підхід як засіб виховання життєво-компетентної особистості в умовах навчального закладу» виступила методист інформаційно-методичного центру управління освіти Перуцька Ж.І.

      Заступник директора з виховної роботи Левіна І.М. підготувала виступ на тему: «Створення умов для формування життєвих компетентностей учнів» та провела тренінг «Формування соціальної компетентності». Педагог-організатор ЗОШ І-ІІІ ст.№7 Андрієвська О.Я. виступила з доповіддю «Діяльнісний підхід. Форми, методи, прийоми виховної роботи в ЗОШ І-ІІІ ст. №7». З пошуковою діяльністю ознайомив учень 7 класу Турчак Андрій,. Левін Микола, заступник Голови учнівського самоврядування, учень 10 класу, представив проектну діяльність школи в рамках роботи учнівського самоврядування на тему: «Організація роботи Служби з прав дитини у школі». Роботу школи в напрямку музейної педагогіки презентувала група екскурсоводів у складі учнів 3-6 класів. А завершився семінар профорієнтаційним квестом «ПОДОРОЖ У МАЙСТЕРГРАД», де учні разом із учасниками семінару долучилися до світу професій, майстер-класи з яких проводили учні 10-11-х класів.

      Сірими кольорами неможливо пробудити душі дітей – це правда. Повинні з’явитися яскраві кольори і у вчителів. Підтримка не тільки словами, а й конкретними навчальними матеріалами, матеріальне забезпечення на гідному рівні – це з боку держави, від нас - майстер-класи, інтерактивні уроки, нестандартні виховні заходи, обмін досвідом серед прогресивної педагогічної формації мають дати добрий імпульс для народження ідей яскравого і ефективного уроку або виховного заходу, який би знайшов відгук у сучасних школярів. А тому на виховання активності не шкодуйте ні часу, ні зусиль. Сьогодніш­ній активний учень — завтрашній активний член суспільства.

Переглядів: 580 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024