Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.24, 12:53

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Квітень » 27 » День ЦО
21:47
День ЦО

            «Кожен має право на захист свого життя  і здоров’я …  Держава як гарант цього права створює   систему  цивільної оборони, яка має метою захист населення від небезпечних наслідків аварій і катастроф…»    

                                                                                       Закон України «Про Цивільну оборону України»

                                                               

             Згідно річного плану роботи 23 квітня у школі проходив День цивільної оборони. Цей захід                             проходив як підсумкова перевірка рівня знань і навичок, отриманих учнями впродовж року, а також               якості підготовки захисту школи до надзвичайних ситуацій.

             Ранок у школі розпочався з лінійки, на якій було ознайомлено учнів та вчителів з планом                                проведення Дня ЦО. Потім класними керівниками 1-11 класів були проведені виховні години, були          відпрацьовані дії з евакуації дітей у безпечне місце в разі виникнення пожежі чи стихійного                                лиха. Медична сестра школи Паламарчук Т.В. продемонструвала учням 5-11 класів порядок дій при наданні першої невідкладної медичної допомоги. А вчитель Захисту Вітчизни Степанюк О.В. провів показове практичне заняття користування протигазами. Діти 5-11 класів мали змогу переглянути відеоролики на теми: „Пожежонебезпечні об’єкти. Дії при аваріях і пожежах”, „Природні стихійні лиха. Правила безпечної поведінки під час стихійних лих”, „Засоби індивідуального захисту. Виготовлення ватно-марлевої пов’язки” та ін. Найменші школярі – учні 1-4 класів – переглядали мультфільми на тему: «Дії населення у надзвичайних ситуаціях та під час пожежі».    

Головною метою таких заходів як День цивільної оборони є попередження дитячого травматизму і загибелі. Це наша можливість навчити підростаюче покоління правильній поведінці при пожежі та в надзвичайних ситуаціях, проте будемо сподіватися, що набуті дітьми й дорослими знання ніколи не доведеться втілювати на практиці.

   

 

Переглядів: 446 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024