Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.24, 13:36

Славутська гімназія №7 Славутської міської ради

Меню сайту
Офіційні ресурси


















Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Грудень » 15 » Батьківські збори
23:53
Батьківські збори

   Важливим завданням сучасної школи є створення умов для успішної адаптації учнів 1-х класів до шкільного життя. З цією метою у нашій школі традиційно відбуваються заходи: батьківські збори, інформація для батьків на шкільному сайті, рекомендації психолога, свята та зустрічі у школі для першокласників.

   14 грудня 2017 року в ЗОШ №7 у 1 класі (класний керівник Творисюк Г.М.) відбулись батьківські збори «Адаптація учнів 1-го класу до умов навчання в початковій школі», участь в яких взяли батьки 23 першокласників із 24, а також адміністрація школи.

Під час засідання заступник директора з НВР Коробчук С.С. ознайомила присутніх зі складовими адаптації школярів, чинниками, що впливають на успішність адаптації дитини до школи.

   З матеріалами досліджень та спостережень рівня психолого-педагогічної готовності учнів до школи та результатами адаптаційного періоду ознайомила батьків практичний психолог школи Григорук З.М.

   Класний керівник Творисюк Г.М. дала характеристику класного колективу. Батьки отримали корисну інформацію та практичні рекомендації. Розглянулися теми: успішна адаптація першокласників до школи; труднощі, які виникають у дітей на початку навчання; стилі батьківського виховання. На зустрічі батьки виконували психологічні вправи, обговорювали різні ситуації та шукали шляхи їх вирішення, а також переглянули відео презентацію «Найяскравіші моменти шкільного життя першокласників».

    Підсумок батьківських зборів підвів директор школи Палій О.Є.

 

Переглядів: 532 | Додав: fly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Нас можна знайти
Facebook Славутська гімназія №7
Афоризми
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024